Start video

synopsis

Drømmeland» handler om Cechell Oftedals (27) historie fra å være et gatebarn i Manila, til å bli suksessfull butikksjef og gründer av en veldedig organisasjon i Norge. Hun kom til Norge som 14-åring med sin mor, som hadde giftet seg med en norsk mann. Hennes livshistorie skaper svært sterke kontraster av livsmuligheter, hvorav Filippinene har minimalt, mens Norge har maksimalt med muligheter. Hvordan opplevdes overgangen fra å sove på pappesker i slummen, til å komme til Norge og for aller første gang sove i en seng?

I dokumentarfilmen Drømmeland følger vi Cechell på en reise tilbake til slummen hun vokste opp, og hennes hverdag hjemme i Norge og det arbeidet hun driver i dag. Hennes organisasjon Heart4Kids hjelper i dag over 400 gatebarn i Filippinene.

DRØMMELAND

TV-DOKUMENTAR

Se Drømmeland nå på Altibox

Drømmeland ble produsert av Vinterfilm i 2016/2017 og solgte visningsrett til Discovery Network i januar 2017. Filmen ble vist på kanalen FEM våren 2017.

Sjanger: Dokumentar
Prod. år: 2017
Regi: Svein Molaug
Foto: Rune Sørensen
Produsenter: Svein Molaug / Rune Sørensen / Sandra Bianco

Stavanger 72

Kunde: Stavanger Kommune
Byrå: procontra

Hvor lenge klarer du deg i en krise? Fem timer? Ett døgn? Basert på en idé av Kristoffer Joner har vi i samarbeid med procontra produsert denne filmen for Stavanger Kommunes kampanje “Stavanger72”.

Skuespillere: Rolf Kristian Larsen, Line Henriksen, Hedvig Tørneng
Manus: Pia Winther, Ulrikke V. Mitchell
Idé: Kristoffer Joner
Regi/klipp: Svein Molaug
Foto/lys: Peter Ask, Rune Sørensen
Lyddesign/5.1 mix: Rune Sørensen
VFX/Grading: Rune Sørensen
Lydsjef opptak: Gunnar Hauge
Sminkør: Sham Jaff

Flater: Kino, Sosiale medier