Kontakt oss

Svein Molaug

Regissør | Daglig leder | PRODUSENT

412 22 711 | svein@vinterfilm.no

Svein har flere års erfaring på regi. Han har gjort utallige reklamefilmer, dokumentarfilm og kortfilm. Svein har vunnet flere priser for reklamefilmer Vinterfilm har produsert, blant annet gull, sølv og bronse under «Sterk reklame»-utdelingen i Stavanger i 2019. Talentfilmen «Neste dør» vant «beste fiksjon» under Amandusfestivalen 2021. Vinterfilm produserte filmen og Svein var regimentor. Hans debutdokumentar «Drømmeland», handler om Cechells historie fra å være et gatebarn i Manila, til å bli suksessfull butikksjef og gründer i Norge. Filmen gikk på Discovery network i 2017. I dag har Svein regi på flere dokumentarserier og fiksjonsprosjekter som er i utvikling.

Rune Sørensen

Produsent | Colorist | fotograf

481 31 658 | rune@vinterfilm.no

Rune er i dag først og fremst produsent og colorist, og som eneste norske medlem av Colorist Society International har han sertifikat innen Color Design og HDR Color fra The International Colorist Academy. En interessant kombinasjon, sier mange. I Vinterfilm fungerer det utmerket! Rune har over 19 års erfaring i reklamebransjen, hvorav de 8 siste årene i filmbransjen. Han har vært fotograf på hundrevis reklamefilmer, og vært produsent/fotograf på TV-dokumentaren Drømmeland (Discovery Network), flere kortfilmer, og er i dag produsent på 4 dokumentarprosjekter i utvikling og 1 spillefilm. Rune er også en stødig stillsfotograf.

Peter Ask

Fotograf | KREATIV Produsent | Regissør

934 40 139 | peter@vinterfilm.no

Peter gikk dokumentarlinjen på høgskolen Volda og har 16 års erfaring som film og Tv- fotograf. Han har filmet over 40 TV-produksjoner, dokumentarer, reklamefilmer og kortfilmer. 7 produksjoner har vunnet Gullruten for beste TV-program i sin kategori. “Estonia” (vant “Gullrute” 2021 samt Journalistprisen i Sverige), dokumentarfilmen “EXIT” har vunnet flere priser på internasjonale dokumentarfilmfestivaler. 2 sesonger av Nrk-serien “På Bortebane” (nominert til Gullrute for “beste nye programserie” 2015), “Operasjon Konspirasjon”, (vant Gullruten i 2015), og dokumentarserien “Guds lærlinger” som gikk på NRK.  Peter har også filmet en rekke underholdnings- og dramakomedier, som f.eks “Ramm og Tørnquist redder Norge”, “Nårje” med Henriette Steenstrup, John Brungot og Otto Jespersen, “Helt Perfekt” med Thomas Giertsen, “Kongsvik ungdomsskole” og “Kongsvik videregående”, “Fingern og Dansken”, “Martin og Mikkelsen”, “Norges Herligste” med Ylvisbrødrene, og mange flere.