Kontakt oss

Svein Molaug

Regissør | Daglig leder

412 22 711 | svein@vinterfilm.no

Svein har regissert og klippet flere hundre reklamefilmer. Han har opparbeidet seg bred erfaring innen å formidle budskap via film og jobbe innenfor gitt budsjettramme for å møte kundens ønsker. Han har også kunnskap om hva som skal til for å lykkes med film på sosial medier. Videre har han regissert og klippet dokumentaren Drømmeland som ble kjøpt av Discovery Network.

Rune Sørensen

Produsent | Colorist | fotograf

481 31 658 | rune@vinterfilm.no

Rune er i dag først og fremst produsent og colorist, og som eneste norske medlem av Colorist Society International har han sertifikat innen Color Design og HDR Color fra The International Colorist Academy. En interessant kombinasjon, sier mange. I Vinterfilm fungerer det utmerket! Rune har over 19 års erfaring i reklamebransjen, hvorav de 8 siste årene innen film og foto. Han har vært fotograf på over 200 reklamefilmer, og vært produsent/fotograf på TV-dokumentaren Drømmeland (Discovery Network), flere kortfilmer, og er i dag produsent på 4 dokumentarprosjekter i utvikling og 1 spillefilm. Rune er også stillfotografen vår.

Peter Ask

Fotograf | Produsent

934 40 139 | peter@vinterfilm.no

Peter har de siste 17 årene filmet over 40 TV-serier, som f.eks “Ramm og Tørnquist redder Norge”, “Nårje” med Henriette Steenstrup, John Brungot og Otto Jespersen, “Helt Perfekt” med Thomas Giertsen, “Kongsvik ungdomsskole” og “Kongsvik videregående”, “Fingern og Dansken”, “Martin og Mikkelsen”, “Norges Herligste” med Ylvisbrødrene, og mange flere. Mange av disse har vunnet Gullruter for beste program. Han har også jobbet på dokumentarfilmen “Exit” som bl.a. vant tre priser under dokumentarfilmfestivalen i Leipzig, og jobber for tiden med storsatsningen «Estonia» for Monster og Discovery Network.