Kontakt oss

Svein Molaug

Regissør | PRODUSENT | Daglig leder

412 22 711 | svein@vinterfilm.no

Svein har flere års erfaring på regi. Han har gjort utallige reklamefilmer, dokumentarfilm og kortfilm. Svein har vunnet flere priser for reklamefilmer Vinterfilm har produsert, blant annet gull, sølv og bronse under «Sterk reklame»-utdelingen i Stavanger i 2019. Talentfilmen «Neste dør» vant «beste fiksjon» under Amandusfestivalen 2021. Vinterfilm produserte filmen og Svein var regimentor. Hans debutdokumentar «Drømmeland», handler om Cechells historie fra å være et gatebarn i Manila, til å bli suksessfull butikksjef og gründer i Norge. Filmen gikk på Discovery network i 2017. I dag har Svein regi på flere dokumentarserier og fiksjonsprosjekter som er i utvikling.

Peter Ask

Fotograf | KREATIV Produsent | Regissør

934 40 139 | peter@vinterfilm.no

Peter gikk dokumentarlinjen på høgskolen Volda og har 16 års erfaring som film og Tv- fotograf. Han har filmet over 40 TV-produksjoner, dokumentarer, reklamefilmer og kortfilmer. 7 produksjoner har vunnet Gullruten for beste TV-program i sin kategori. “Estonia” (vant “Gullrute” 2021 samt Journalistprisen i Sverige), dokumentarfilmen “EXIT” har vunnet flere priser på internasjonale dokumentarfilmfestivaler. 2 sesonger av Nrk-serien “På Bortebane” (nominert til Gullrute for “beste nye programserie” 2015), “Operasjon Konspirasjon”, (vant Gullruten i 2015), og dokumentarserien “Guds lærlinger” som gikk på NRK.  Peter har også filmet en rekke underholdnings- og dramakomedier, som f.eks “Ramm og Tørnquist redder Norge”, “Nårje” med Henriette Steenstrup, John Brungot og Otto Jespersen, “Helt Perfekt” med Thomas Giertsen, “Kongsvik ungdomsskole” og “Kongsvik videregående”, “Fingern og Dansken”, “Martin og Mikkelsen”, “Norges Herligste” med Ylvisbrødrene, og mange flere. 

Rune Sørensen

Produsent | Colorist | fotograf

(Midlertidig sykmeldt)

Rune er i dag først og fremst produsent og colorist, og som eneste norske medlem av Colorist Society International har han sertifikat innen Color Design og HDR Color fra The International Colorist Academy. Alle våre produksjoner ender til slutt opp på Rune sitt bord for ferdigstillelse. Rune har 20 års erfaring i reklamebransjen, hvorav de 10 siste årene i filmbransjen. Han har vært fotograf på noen hundre reklamefilmer, og vært executive produsent og colorist på tv-serien “Jeg er en kriger”, produsent/fotograf på TV-dokumentaren Drømmeland (Discovery Network), flere kortfilmer, og er i dag produsent på 4 dokumentarprosjekter i utvikling og 1 spillefilm. Rune er også en stødig stillsfotograf.

Kolbjørn Holmen

Prosjektleder | Markedsansvarlig

467 90 550 | holmen@vinterfilm.no

Kolbjørn har mer enn 20 års erfaring innen salg, ledelse og gründervirksomhet. Han har bl.a. jobbet med salg- og markedsføring gjennom eget selskap siden høsten 2010, og før dette jobbet som salgssjef i Kompass Norge. Han har hjulpet en rekke norske kommuner, kommunale avdelinger og bedrifter med ulike arbeidsoppgaver for å lette hverdagen deres. Kolbjørn har også jobbet mye med prosjektledelse og holdt en rekke foredrag innen salg, markedsføring og kommunikasjon. 

I Vinterfilm er Kolbjørn et kontaktpunkt som sikrer fin flytt i prosjektene og god og trygg kommunikasjon fra oppstart til sluttprodukt. 

Kolbjørn sitt motto er: “Alt kan ordnes”.

Stavanger 72

Kunde: Stavanger Kommune
Byrå: procontra

Hvor lenge klarer du deg i en krise? Fem timer? Ett døgn? Basert på en idé av Kristoffer Joner har vi i samarbeid med procontra produsert denne filmen for Stavanger Kommunes kampanje “Stavanger72”.

Skuespillere: Rolf Kristian Larsen, Line Henriksen, Hedvig Tørneng
Manus: Pia Winther, Ulrikke V. Mitchell
Idé: Kristoffer Joner
Regi/klipp: Svein Molaug
Foto/lys: Peter Ask, Rune Sørensen
Lyddesign/5.1 mix: Rune Sørensen
VFX/Grading: Rune Sørensen
Lydsjef opptak: Gunnar Hauge
Sminkør: Sham Jaff

Flater: Kino, Sosiale medier