Registreringsskjema for vår casting-database (kun Rogaland)

Databasen er ikke offentlig, og vil kun være tilgjengelig for oss i Vinterfilm som jobber med casting. Allerede registrert? Finn profilen din her.

NB! Hvis du fyller ut skjema via smarttelefon, kan det være at du ikke mottar en e-postbekreftelse. Men skjemaet fungerer, og du vil bli registrert. Vi jobber med å rette denne feilen. Du kan finne lenke til profilen din øverst på siden.

Få tilsendt link til din profil på e-post

Problemer med skjemaet? Send oss en epost på casting@vinterfilm.no

Ønsker du å prøve deg som skuespiller eller statist i en film, eller som fotomodell? Registrer deg i vår database, så kan vi lettere kontakte deg når du passer perfekt til en rolle!

Vinterfilm AS er både produsent og produksjonsselskap, og holder til i Stavanger. Vi produserer reklamefilm/corporate, kortfilm, fiksjon og dokumentar. I tillegg gjør vi fotografering. Derfor har vi alltid behov for statister,  skuespillere eller modeller.

Meld deg også inn i vår Facebookgruppe for statister, skuespillere og modeller, og lik gjerne siden vår 🙂

Stavanger 72

Kunde: Stavanger Kommune
Byrå: procontra

Hvor lenge klarer du deg i en krise? Fem timer? Ett døgn? Basert på en idé av Kristoffer Joner har vi i samarbeid med procontra produsert denne filmen for Stavanger Kommunes kampanje “Stavanger72”.

Skuespillere: Rolf Kristian Larsen, Line Henriksen, Hedvig Tørneng
Manus: Pia Winther, Ulrikke V. Mitchell
Idé: Kristoffer Joner
Regi/klipp: Svein Molaug
Foto/lys: Peter Ask, Rune Sørensen
Lyddesign/5.1 mix: Rune Sørensen
VFX/Grading: Rune Sørensen
Lydsjef opptak: Gunnar Hauge
Sminkør: Sham Jaff

Flater: Kino, Sosiale medier